Köşe Yazarları Ve Haberler

Ücretsiz Haber ve Dergi Uygulamaları
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 11 MB
  • Sürüm 3.0.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici qoshe apps

Köşe Yazarları Ve Haberler indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

 Köşe Yazarları Ve Haberler uygulaması ile iOS cihazlarınızdan binlerce farklı ve önemli köşe kolayca takip edebilir ve yazılarını okuyabilirsiniz.

 Telefonunuza onlarca uygulama indirip çok fazla kaynaktan haber okuma zorunluluğunu ortadan kaldıran Köşe Yazarları Ve Haberler uygulaması size tek bir güvenilir kaynaktan haber okuma olanağı sunuyor.Gündem, spor, ekonomi, siyaset, sağlık, kültür & sanat ve diğer farklı kategorilerdeki yayınlanan güncel ve sıcak haberleri inceleyip ayrıca köşe yazarlarına haberle veya dilediğiniz konuyla ilgili yorum yapmak oldukça mümkün.

 Ayrıca dilediğiniz haberleri özelleştirip sadece seçtiğiniz kategorilerdeki haberlerin köşe yazılarını okumak mümkün.Bu size gerçekten kolaylık sağlıyor.Bir diğer özellik ise o an meşgulsünüz ve okuyamıyorsunuz.Dert etmeyin! Çünkü o köşe yazısını işaretleyip okuma listenize eklediğinizde müsait olduğunuz zaman okuyabilmek mümkün.Gece okuma modu özelliği ile gözlerinizi yormadan gece de dilediğiniz saatte okuyabilirsiniz.

 Köşe Yazarları Ve Haberler uygulamasında ekran rengi,satır aralıkları,yazı tipi ve boyutu vb. okuma seçeneklerini sizlere dilediğiniz şekilde ayarlama imkanı sunuyor.Eğer siz de birden çok kaynaktan haberleri ve köşe yazılarını tek bir platform üzerinden takip etmek istiyorsanız, Köşe Yazarları ve Haberler uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Köşe Yazarları Ve Haberler indir